DÜZCE / YIĞILCA - Şehit Metin Uysal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Öğrencilerimizle "Ben Öğretmen Olsaydım" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilere öğretmen olsalardı neler yaparlardı neler yapmazlardı sorularına cevaben kompozisyon yazmaları istendi. Öğrenciler düşüncelerini satırlara döktü, empati yeteneklerini geliştirmeye yönelik bu çalışmada yeni bakış açıları ortaya çıktı.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Veli Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda öğrencilerin kılık-kıyafet tertip ve düzeni, okul giriş çıkış saatleri, öğrenci devam-devamsızlıkları,başarıyı arttırmak için alınabilecek tedbirler, okulumuzun dahil olduğu projeler, okulun taşıma sistemi ve yaşanan aksaklıkların giderilmesi için alınacak tedbirler, öğrencilerin başarısı için okul ve veli işbirliğinin önemi hakkında bilgiler verildi.Okulumuzda göreve yeni başlayan öğretmenlerimiz velilerle tanıştırıldı. Okulumuz Rehber Öğretmeni Gizem FENKCİ Rehberlik Servisi ile ilgili velilere bilgi verdi. Toplantıda Okul Aile Birliği seçimi yapıldı. Yapılan genel toplantının ardından veliler sınıf bazlı toplantılara yönlendirilmiş olup ders öğretmenleri ile öğrencilerin durumları hakkında görüşmeleri sağlanmıştır.