DÜZCE / YIĞILCA - Şehit Metin Uysal Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

Çedes kapsamında okulumuz kız öğrenci pansiyonunda Kudüs temalı kitap ayraçları yapılmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Liseleri arası düzenlediği GENÇ SADA Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında erkeklerde okulumuz öğrencisi Muhammet TORUN il üçüncüsü,kızlarda Hatice Kübra YAVUZ il dördüncüsü olmuştur.

Öğrencilerimizi başarısından dolayı tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri arasında Ezan okuma , Hutbe okuma ve Kuran'ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenlenmiştir. Düzenlemiş olduğumuz yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

ÇEDES kapsamında ilçe müftlüğümüzden bir hocamız kız öğrencilerimize vaaz verdi.

Kas

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı kasım ayı veli toplantısı 28.11.2023 salı günü okulumuzda gerçekleştirildi.Öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı okulumuz konferans salonunda yapıldı.Toplantıya katılan velilere öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda yürütülen projeler, yapılan yarışmalar ile öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini içeren konularda bilgiler verildi.Toplantıları gerçekleşitiren öğretmenlerimiz ile toplantı davetimize katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Toplum ve idare nezdinde karamsarlığın hakim olduğu bir dönemde, bağımsızlık fikrini kararlı bir şekilde savunup; İstiklâl mücadelemizin Başkomutanı olarak mücadele eden, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 85. yılında saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

13.10.1951 tarih ve 601 sayılı Müdürler Komisyonu Kararının 17 Ekim 1951 tarihinde dönemin Millî Eğitim Bakanı Tevfik İleri tarafından onaylanmasıyla bugünkü imam hatip okulları resmi olarak açılmıştır.

Haz

Etkili iletişim becerileri (ben dili ve sen dili, onurlandırıcı ve destekleyici konuşma vs.), sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma ile ilgili öğretmenlerimize yönelik etkinlik okulumuz rehberlik öğretmeni Gizem FENKÇİ ve sorumlu öğretmenler tarafından gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda düzenlediğimiz hayırda yarışanlar etkinliği kapsamında başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizin de desteğiyle etkinlik sonucunda toplanan paralar uygun şekilde değerlendirilmiştir.

Haz

Okulumuz öğrencileri mesleki çalışma kapsamında cuma günleri mescitte minber de hutbe okuma, konferans salonunda vaaz çalışmaları yapmışlardır

Haz

Okulumuzda öğrencilerimizle 40 Kavram ve 40 Hadis etkinliği kapsamında yarışma düzenlenmiştir. Yarışmada derece alan öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Haz

İmam Hatip Okullarımız da Akademik Gelişim, kariyer planlama ve üniversiteye hazırlık alanı çalışmalarında öğretmenlere  mentörlük ve öğrenci koçluğu eğitimi verildi.